Medewerkers

Jack Muller

Jack Muller
huisarts - maandag, dinsdag, woensdag

In 1997 ben ik op de Homeruslaan begonnen met Huisartsenpraktijk Muller. En vanaf 2000 draag ik samen met Lisette de Ruiter met veel plezier en tevredenheid zorg voor onze patiënten.

Ik hou van een open en eerlijke communicatie. Mijn brede interesses maken dat ik het huisartsenvak nog altijd het mooiste werk vind om te doen. De intimiteit van het vak vind ik veel mooier dan het soms wat afstandelijke van andere specialismes.  Verder doe ik in de praktijk vaker kleine chirurgische ingrepen en geef injecties in en rondom gewrichten en pezen. 

Daarnaast heb ik een enkele passies zoals muziek maken en reizen. 

Als muzikant speel ik bij enkele bandjes in Utrecht. Daarnaast ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Muziek en Dansgeneeskunde, adviseer ik diverse Nederlandse en internationale artiesten en participeer in een kennisgroep over Muziekgeneeskunde in Utrecht.

Naast mijn vele verre reizen ben ik dertien jaar lang werkzaam geweest als  alarmcentrale-arts en heb vele Nederlandse vakantiegangers met medische problemen in het buitenland bijgestaan. U kunt bij mij terecht voor de medische voorbereiding (zoals reisvaccinaties) van uw verre reis. Ik ben volledig gecertificeerd reisarts en zelfs bevoegd om gele koorts vaccins toe te dienen. De praktijk Homeruslaan is een officieel erkend vaccinatiecentrum.

Lisette de Ruiter

Lisette de Ruiter
huisarts - donderdag, vrijdag

Sinds 2000 werk ik samen met Jack Muller. Ik ken de buurt goed, aangezien ik in Utrecht-Oost geboren en getogen ben. Ik woon hier nog steeds met veel plezier, inmiddels met man en 3 kinderen.

Vóór mijn specialisatie tot huisarts heb ik ervaring in de gynaecologie opgedaan. In de praktijk worden verzoeken voor spiraaltjes dan ook door mij beoordeeld en geplaatst.

Marguerite Bunge

Marguerite Bunge
huisarts - maandag, dinsdag, donderdag

Sinds 1994 ben ik met veel plezier werkzaam op de Homeruslaan. De praktijk is kleinschalig, waardoor er een leuke werksfeer is met korte lijnen, waarbij de patiënten op een persoonlijke manier geholpen kunnen worden. Ik werk samen met Laura Buis.

Na mijn huisartsenopleiding heb ik een jaar gewerkt als poortarts in het ziekenhuis. Daarbij heb ik ervaring opgedaan in de acute geneeskunde en bij verschillende specialismen, o.a. gynaecoloog, internist, cardioloog, chirurg en orthopeed.
Ik ben enthousiast over het huisartsenvak en vind het fijn om mensen dicht bij huis te helpen. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met grote en kleine problemen. Ook voor kleine verrichtingen, injekties en het plaatsen van spiralen kunt u bij mij terecht.

Mijn man komt uit Amerika. Ik heb mijn bevoegdheid gehaald om in de Verenigde Staten te praktiseren. We hebben besloten om in Nederland te wonen en werken. Vanzelfsprekend is mijn engels prima. We hebben 2 dochters, die 2-talig opgroeien.
In mijn vrije tijd hou ik van muziek maken (dwarsfluit), tennissen, skien en reizen.

 

Arian van der Meulen

Arian van der Meulen
huisarts –dinsdagmiddag/avond, woensdag, vrijdag

Vanaf september 2018 werk ik als vaste arts samen met Marguerite Bunge. Ik ken de praktijk al goed, in 2016/2017 heb ik een jaar van mijn huisartsopleiding in deze praktijk gedaan. In de tussentijd heb ik in diverse huisartspraktijken in de regio als vervangend huisarts gewerkt. Ik ben erg blij dat ik nu weer op de Homeruslaan werk, omdat er door de kleinschaligheid hier fijn contact is binnen het team en met de patiënten. Wat mij het meest aantrekt in het huisartsenvak is de band die je met de patiënten opbouwt, ik houd ervan om met de patiënten mee te denken en zo samen tot een oplossing te komen. Vóór mijn opleiding tot huisarts heb ik in de acute psychiatrie gewerkt. Met vriendin en kind woon ik met veel plezier aan de andere kant van Utrecht. Naast mijn werk ben ik erg geïnteresseerd in de natuur, muziek en houd ik van reizen.
Ilse Oud

Ilse Oud
huisarts i.o.- maandag, woensdag, donderdag

In september 2018 ben ik begonnen op de praktijk Homeruslaan als derdejaars huisarts in opleiding, via de huisartsenopleiding Utrecht.
Ik word hierbij gesuperviseerd door dokter Muller en dokter Bunge. In mijn eerste jaar van de opleiding heb ik gewerkt in een praktijk in een klein dorp tussen Utrecht en Ede. Het lijkt mij nu daarom erg leuk
om als afwisseling in de 'grote stad' te werken. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

Ik woon zelf in Maarn met mijn man en 3 kleine kinderen. Ik ben altijd fanatiek rugbyer geweest. Tegenwoordig heb ik dit ingeruild voor hardlopen en adventure runs, maar sta ik nog wel op het rugbyveld bij de training van mijn kinderen.

Anky de Lijser

Anky de Lijser
doktersassistente/POH - maandag, woensdag, donderdag

Wie kent haar niet? Ervaren, humorvol, alert, deskundig en ...  al ruim 30 jaar in de praktijk!!!

Naast haar werkzaamheden als dokterassistente is Anky zich steeds meer gaan bekwamen in het begeleiden van patiënten. Zo worden alle patiënten met hoge bloeddruk door haar gecontroleerd.

Ook de oudere patiënten worden volgens protocol door haar in kaart gebracht en regelmatig gecontroleerd.

Sigrid Westenbrink

Sigrid Westenbrink
doktersassistente - dinsdag, woensdag, vrijdag

Sigrid heeft in 2006 stage gelopen op de Homeruslaan en dat beviel zó goed dat ze terug is gekomen na het afronden van haar opleiding.

We zijn blij met de rust en hulpvaardigheid die Sigrid uitstraalt. Zo kan zij professionaliteit koppelen aan een goede luisterattitude.

Sigrid brengt de levenservaring mee van een moeder en de levenslessen van eerdere werkzaamheden. Naast de betrokkenheid voor onze patiënten, zorgt Sigrid ook voor de inkoop van materialen en dat al ons instrumentarium tip top in orde is oa door jaarlijkse ijking.

Paulien Baerends

Paulien Baerends
doktersassistente - maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Vanaf 1 januari 2010 is Paulien ons team komen versterken. Voordat ze in Utrecht Oost aan de slag ging, werkte ze in verschillende huisartsenpraktijken en op de poli dermatologie van het academisch ziekenhuis in Groningen.

Zij heeft hier veel ervaring opgedaan in wondverzorging, zwachtelen en diverse behandelingen van huidproblemen.

Jenica Curelaru

Jenica Curelaru
doktersassistente - donderdag en vrijdag

Sinds mei 2018 werk ik op de Homeruslaan. Een lang gekoesterde wens gaat daarmee in vervulling.

Ik woon 11 jaar in Nederland met mijn echtgenoot. Na de geboorte van mijn kinderen wilde ik meer gaan doen in de zorg. Ik ben gestart met de opleiding tot doktersassistente. De Homeruslaan is mijn stage, maar met de ambitie om te blijven. In mijn vrije tijd geef ik Reiki behandelingen voor mensen met chronische pijn.

Ik ben blij met het gezellige team en hoop hier veel te leren en u goed van dienst te kunnen zijn.

Tamara van Luxemburg

Tamara van Luxemburg
praktijkverpleegkundige - maandag- en woensdagmiddag

Ik ben op 1 februari 2016 begonnen in huisartsenpraktijk Homeruslaan.

Na het afronden van de opleiding tot verpleegkundige, wist ik zeker dat ik de zorg in wilde gaan. Het contact met mensen geven mij voldoening en energie. Daarom ben ik in 2014 gestart met de opleiding tot praktijkverpleegkundige. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan in een huisartsenpraktijk in Waardenburg, waar ik de diabeteszorg, ouderenzorg, COPD/astma en hoge bloeddruk spreekuren draai. In de Homeruslaan draai ik de spreekuren voor diabetes mellitus type 2 en ook een deel voor mensen met een hoge bloeddruk. De kleinschaligheid in de praktijk spreekt mij aan. Hierdoor staat er nauwer contact met de patiënt.

Mijn werkdagen zijn op maandag- en woensdagmiddag. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om in de Homeruslaan aan de slag te gaan, ik zie u daarom graag terug op mijn spreekuur!

Barbara Jiskoot

Barbara Jiskoot
longverpleegkundige - dinsdag

Sinds november 2003 werk ik als gespecialiseerd verpleegkundige astma/COPD voor Careyn. Daarvoor heb ik 15 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt in verschillende wijken van Utrecht, het meest in Overvecht Noord. Op dit moment werk ik bij verschillende huisartsen. Ook zie ik eens per twee weken kinderen met astma en allergie tijdens mijn spreekuur in het Wilhelmina KinderZiekenhuis.

Als longverpleegkundige geef ik informatie en begeleiding ten aanzien van uw ziekte en alle aspecten die van invloed kunnen zijn op hoeveel last u van die ziekte heeft. Samen met u stel ik vast wat nodig is om klachten van uw astma/COPD te verminderen en verergering van uw klachten te voorkomen of uit te stellen. 

Finie Kuunders

Finie Kuunders
POH-GGZ - dinsdag en vrijdag

Sinds 2018 werk ik met plezier en voldoening samen met patiënten en collega's van de Homeruslaan. Mensen kunnen bij mij terecht voor begeleiding en behandeling van psychische, psychosociale en psychosomatische klachten. 
Het bij mensen stil staan bij datgene wat ze beleven en bij wat voor hen belangrijk is en er toe doet is waardevol. Samen met elk uniek mens onderzoeken we hoe u uw oplossing dan wel uw omgang met uw hulpvraag vindt zodat uw klachten afnemen en verdwijnen. Dit is waar het over gaat tijdens onze gesprekken.
Indien nodig verwijzen de huisartsen of ik u gericht door naar een andere behandelaar. 
Naast POH-GGZ ben ik opgeleid tot psychosociaal therapeut, counselor en coach. Ik sta ingeschreven in het landelijk register POH-GGZ.