Huisartsenpraktijk Homeruslaan in Utrecht Oost

In een gemoedelijk jaren '30 huis bundelen vier huisartsen, één huisarts in opleiding, vier doktersassistentes, twee praktijkverpleegkundigen en één psycholoog hun kennis en ervaring om goede diensten te kunnen verlenen. Verder werken er nog een diëtiste, fystiotherapeuten, ergotherapeut en een aantal coaches en psychologen in het pand.

 Je kunt je bij ons via internet in- en uitschrijven. Ook kun je hier herhaalmedicatie bestellen. We zijn bedreven in reizigersadvisering, doen kleine chirurgische verrichtingen, plaatsen en verwijderen spiraaltjes, maken longfunctieonderzoeken en doen huisbezoeken veelal op de fiets.

Onze praktijk is geaccreditateerd door het NPA. Dit houdt oa in dat we onszelf continu willen verbeteren. Zo hebben we een privacy protocol zodat we zorgvuldig met uw medische  gegevens om blijven gaan. Maar ook andere processen proberen we te beschrijven, te verbeteren en te borgen. Wilt u een protocol inzien? We mailen het u graag toe.

Declaraties naar alle Nederlandse zorgverzekeraars handelen we snel en kosteloos af via internet.

Apotheek, fysiotherapie, ergotherapie, mensendieck, cesartherapie, huidtherapie en logopedie zijn op loopafstand van de praktijk; de samenwerking en het overleg met deze zorgverleners verloopt uitstekend. Daarom kunnen we onze patiënten goed adviseren waar je het beste geholpen kunt worden. Daarnaast is het Diakonessenziekenhuis om de hoek.

Wij vinden bereikbaarheid en samenwerking zeer belangrijk en daarom werken wij alleen wijkgebonden.

Ondanks dat wij ons profileren onder 1 naam (Huisartsenpraktijk Homeruslaan) worden onze patiënten onderverdeeld in:

* huisartsenpraktijk Bunge: M. Bunge (v) en A. van der Meulen (m)

én

* huisartsenpraktijk Muller: J.L.H.W. Muller (m) en E.C.M. de Ruiter (v)