Praktijkondersteuning

Om chronische patiënten beter en gestruktureerder te begeleiden en behandelen, zijn er aparte (verpleegkundige) spreekuren.

Tamara van Luxemburg is op maandag- en woensdagmiddag aanwezig voor onze patiënten met suikerziekte (Diabetes Mellitus).

Barbara Jiskoot is er op dinsdag voor onze longpatiënten en een ieder die wil stoppen met roken. Wij kunnen in onze praktijk uitgebreide longfuncties testen. Voor interpretatie van deze testen hebben onze artsen hiervoor uitgebreide nascholing gevolgd. Indien u voor het eerst verwezen wordt naar onze longverpleegkundige voor een longfunctie, bestaat het onderzoek uit een uitgebreid vraaggesprek van een half uur. Vervolgens maakt zij een nieuwe afspraak voor het longfunctieonderzoek.

Het is goed om met een chronische aandoening als astma of COPD onder controle te blijven, daarom wordt er 1x per 1-2 jaar een longfunctieonderzoek gedaan.

Anky de Lijser controleert op donderdag mensen met hoge bloeddruk, hoog cholesterol of mensen met ander verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Ook begeleidt en ondersteunt Anky ouderen thuis.

Barbara Schalekamp werkt op dinsdag en vrijdag. Zij is psycholoog en biedt psychische hulpverlening aan onze patiënten.

 

Afbellen

Bijna alle spreekuurtijd wordt dagelijks gevuld. Het is dan ook erg jammer als een patiënt niet komt opdagen. Meld u zich daarom ook altijd af, ook als u niet op tijd kunt komen. 

Niet tijdig (langer dan 24 uur) afgezegde afspraken worden bij u in rekening gebracht en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar!