Huisartsenpraktijk Homeruslaan weer open voor nieuwe inschijvingen.

Zoekt u een huisarts in de buurt (Utrecht Oost)? U bent bij ons van harte welkom!

Ons patiënt-tevredenheids-onderzoek geeft aan dat onze patiënten zeer tevreden over ons zijn. Door ons wijkgericht werken is er altijd voldoende ruimte om mensen uit de buurt in te schrijven. Met name de studenten weten onze praktijk de laatste jaren te vinden en waarderen onze zorg enorm.

Onze praktijk is klein en hierdoor is het altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak te krijgen. Het inschrijven via de website en bestellen van herhaalmedicatie op ieder willekeurig tijdstip via de pc wordt ook gewaardeerd. Naast vernieuwing en verjonging zijn er ook vaste gezichten. Zo werkt Anky al 27 jaar in de praktijk; dr Bunge en dr Muller al meer dan 12 jaar en dr de Ruiter en Inez al 10 jaar! U waardeert het dat wij deze ervaring koppelen aan persoonlijke aandacht.

Met name studenten vinden het handig dat ze voor reisadviezen, kleine chirurgische ingrepen, spiraaltjes plaatsen en herhaalmedicatie snel en goed door ons worden geholpen.

Ouderen waarderen met name de aparte spreekuren voor hoge bloeddruk, longfuncties, stop roken begeleiding en suikercontroles plus het feit dat wij naar U luisteren. Maandelijks worden diegene die de praktijk niet meer kunnen bereiken, maar wel aandacht behoeven bezocht aan huis.

Tenslotte zijn de 4 artsen allen jonge ouders en weten dus wat er leeft in een gezin met jonge kinderen. En wilt u uw probleem liever met een man of een vrouw bespreken, ook hierin hebt u bij ons keus!