Studeren in Utrecht? Huisartsenpraktijk Homeruslaan weer open voor nieuwe patiënten!

 

Als je in Utrecht komt studeren, dan is het goed om je alvast bij een huisarts in de buurt in te schrijven. 

Inschrijven gaat heel makkelijk online. Ook je herhaalrecepten kun je via deze website bestellen. Alle zorg is in de buurt. Een apotheek in de straat, fysio-, mensendieck- of ergotherapie, het beste perifere ziekenhuis van Nederland, de huisartsenpost, de dienst apotheek en psychologen. Alles is bij ons op enkele minuten lopen aanwezig. Indien verwijzen nodig is proberen we samen met jou tot een juiste keuze  te komen.

Ons patiënt-tevredenheids-onderzoek geeft aan dat onze patiënten zeer tevreden over ons zijn. Met name de studenten weten onze praktijk de laatste jaren te vinden en waarderen onze zorg. Onze praktijk is goed georganiseerd en iedere dag houden we spreekuurplekken vrij voor semi-spoed. Hierdoor is het altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak te krijgen. Het is makkelijk om je in te schrijven via de website en bestellen van herhaalmedicatie kan zo ook 24 uur per dag. Naast vernieuwing en verjonging zijn er ook vaste gezichten.  Deze ervaring koppelen we aan persoonlijke aandacht.

Onze praktijk staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Zo kun je bij ons terecht voor reisadviezen, kleine chirurgische ingrepen , spiraaltjes plaatsen en soa onderzoek. Maar we doen ook zelf longfunctie onderzoek en hebben een long- en diabetes verpleegkundige in dienst. De eerste praktijkondersteuners in Nederland zijn bij ons gestart. Daarnaast leiden we huisartsen op.

Zoek je een huisarts in de buurt (Utrecht Oost)? Je bent bij ons van harte welkom!