Tien redenen waarom mensen kiezen voor huisartsenpraktijk Homeruslaan

1. U krijgt een huisarts waar u als mens gezien wordt; veilig en vertrouwd.

2. U krijgt een praktijk die alle werkdagen van het jaar open is, waar de deur nooit is gesloten en de telefoon altijd wordt opgenomen.

3. U krijgt een praktijk waar een recent patiënt tevredenheidsonderzoek de hoogste scores uit de buurt én Nederland haalde.

4. U krijgt een praktijk waar u snel een afspraak kunt maken.

5. U krijgt een huisartspraktijk met een stabiel en ervaren team.

6. U krijgt een praktijk die werkt volgens de allerlaatste richtlijn, die geaccrediteerd is door het NPA, aangesloten is bij de HUS voor zorg aan chronische patiënten én die voortrekker is om Utrecht Oost de gezóndste wijk van Utrecht te maken.

7. U krijgt een praktijk die open staat voor nieuwe ontwikkelingen, waar u zich online kunt in- en uitschrijven, uw onderhouds medicatie via internet kunt aanvragen.

8. U krijgt een huisarts die samenwerkt met alle zorgverleners in de buurt en hiermee ook een persoonlijke relatie heeft.

9. U krijgt een huisartsenpraktijk die klein en overzichtelijk is én alleen open is voor patiënten uit de buurt.

10. U krijgt een praktijk waar u ook terecht kunt voor longfunctieonderzoeken, de allerbeste diabeteszorg, aandacht voor cardiovasculaire preventie, reisadvisering, spiraaltjes plaatsen, psychologische begeleiding, chirurgische ingrepen, bloedonderzoek en nog veeeeeeeeeeeeel meer.